Wednesday, 18 July 2012

TV siapa rosak?


cmni la rupe tv rumah me.brand toshiba.DEDULU inilah tv paling famos coz besar&berat!
*credit mr. G

pulang ke rumah dengan harapan setinggi gunung everest mahu menonton tv sepuasnya.almaklumlah even kat rumah sewa de tv tapi TIME xde.tapi malangnya,tv rumah me rosak.sobsobsob...:( rosak bukan xboley tengok langsung tapi rosak coz channel xdek!blueblack je screen...tv tu jap ok jap xok.ok maybe sebab angin tiup kuat2 tolong carikan channel.ni sume gara2 tukar ariel baru (terpedaya dengan kak ros yang menukar ariel tv dengan harga yang murah).maybe kena try point ariel baru tapi sejak azali lagi point ariel tu kat citu n ok je b4 nie.xpon memang tv rumah me ni rosak.me nak salahkan ariel(xsure spelling) plak.tapi bile pasang cd ok je.nasib la...pepatah melayu kata "sesal dahulu pendapatan,sesal kemudian tiada berguna".salah me!any suggestion???

p/s: PLASMA...omg!ibu me awal2 da reject.jangan ditanya mengapa.k,tata...

0 kata-kata semangat:

me...

My photo
Klang, Selangor, Malaysia
takot air,tak suke ingat tarikh,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by Blogger