Friday, 5 August 2011

marilah mendaftar

daftar jd pemilih la uolz
agk2 uolz ni da mendaftar ke belum ye?
sile check kt cini


if xde info uolz dlm tu cm ats neh
silelah p post office yg brdktn dgn rumh.
free je pon.
bwk ic skli taw!
uolz cume kena isi 1borg ni je
tak lame lah nak dftr jd  pmilih ni
tak smpi 5minit pon if post office tu tak ramai org
ehehe,mane me taw tak lame??
me bukan pekerja post office
SPR pon bukan
me sblm pose teman MJ g dftr jd pmilih
dah 24thn bru nak dftr
ish,ish,ish
dah kire lmbt la tu
so,uolz yg umr dh genap 21 thn tu cpt2 la g mndftr sblm raya pilihanraya ;)
nak tau lebih lanjut, klik ini

tunaikanlah tgjwb anda sebagai rakyat Malaysia
 me daftar dah...
tak sabar nak rase true experience "mmgkh" pd pilihanraya akn dtg!



17 kata-kata semangat:

fiq. said...

teringin nak mengundi, tapi mak kate students tak boleh walau 21 thun ..tol ke?

aziyati saidin said...

bole je~~~kite ade hak utk mgundi ;)

cucu umie said...

hye mush...btw, ayie tak boleh mengundi lg.. kehkeh and one more thing add fb ayie nty ea.. boleh saling tukar2 pndgn and idea tntg blog..maner thu ayie boleh tolong kamu ker..

blogtilldrop said...

saya sudahhh

Far8 budak baik said...

x cukup tahun lagi..cam ner tu..
hahahaha..dtg dari blog ayie..
=)

ILA HonEyBuNNy said...

adehhh...

thanks bagi info...kawan ada tanya jugak hal daftar undi neh..ehheh

YOUsoF said...

Yes.. Nasib baik dah daftar tahun lepas.. ;)

alif haris said...

datag dari blog ayie :)

aziyati saidin said...

cucu umie; oh,ayie ni muda lg la ni...xpe,nnti dh ckup umr bole g dftr ye..orait,nnti me add fb ayie...terima kasih na ;)

aziyati saidin said...

blogtilldrop;selamat mengundi lah gtu

aziyati saidin said...

Far8 budak baik: budak baik ye?tggu ye tibe thun cukp umr ;p

aziyati saidin said...

ILA HonEyBuNNy: cpt2 g dftr jd pgundi.

aziyati saidin said...

YOUsoF: nnti tibe mse jgn xp mgundi plak ye.

aziyati saidin said...

alif haris: terima kasih ;)

fiq. said...

eh seriously ke boleh? eh2..huhu

fiq. said...

kalau dak ipta undi pembangkang cane?huhu

bukan ke student tak boleh ikut politik =]

aziyati saidin said...

fiq.:nnti try utk pilihanraya akn dtg ;) undi kn rhsia...pgkh aje...hehe

me...

My photo
Klang, Selangor, Malaysia
takot air,tak suke ingat tarikh,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by Blogger