Monday, 22 August 2011

FIRST GIVEAWAY BY CIK ILAGULA

salam pagi uolz
pg2 dah join GA
hope sempt lg ^_^

 syarat syarat kemasukan. 

1. warganegara belog -----> done!klu x,mne bole join GA knknkn???
2. follower cik ilagula yang tercomel (^__^)\/ *aloh tak tak semua comel -----> pg2 ni me nk g taw yg me COMEL coz me xmndi lg (buruk prangai)

cara caranya adalah :
  1. buat satu entri bertajuk : FIRST GIVEAWAY BY CIK ILAGULA -----> tu kt title ats dah buat
  2. letak banner kat atas ni dalam entri tu then linkkan ke entri ila ni.-----> banner pon da tempek...ce try klik :)
  3. bagitahu cik ila kenapa awak nak hadiah yang cik ila offer ni then bebel la ape korang suka. *pikat cik ila taw :P -----> phewittttttt!meh bg pashmina tu kt me ;) nnti bile me pkai msti ingt kt cik ilagula ni...bole la me mlrm rye ni pkai pashmina baru...sweet gitu...nnti kite bole kgsi gye2 nak pkai pashmina ni...act,me suke pkai pashmina...fast & easy...xpyh nk iron2...btol xcik ilagula??jimat mse utk student cm me nih... (fuhfuhfuhhhh,hope cik ila terpikat..awww :))
  4. tag 2 orang kawan dan pastikan mereka tau.-----> me nak tag kt cik fiq. n cik quiela...jom2 join GA ni.cpt2! coz tutup 4 ptg ni.
  5. letak link entri yang korang dah buat kat komen bawah ni. ;) -----> dah siap entri ni nnti bru me ltak okeh...jgn lupe check!




6 kata-kata semangat:

fiq. said...

mak haih, cepatnye tutup,ok2,insyaAllah ok =]

ILA SYAMILA ♥♥ said...

hai comel. hihi thanks join. good luck ye ! :D

aziyati saidin said...

fiq.:sempt pnye...try ur best k ;)

aziyati saidin said...

ILA SYAMILA ♥♥ : hehe,comel dh mndi ni...

ILA SYAMILA ♥♥ said...

aziyati : awak dah menang ! :D

http://ilagula.blogspot.com/2011/08/pemenang-first-ga-by-cik-ilagula.html

aziyati saidin said...

ILA SYAMILA ♥♥: thanx cik ila!hehe...1st GA me mnang nih...

me...

My photo
Klang, Selangor, Malaysia
takot air,tak suke ingat tarikh,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by Blogger