Monday, 8 August 2011

dia musuh saya!


ni lah musuh me >> CUCU UMIE
klu dah nmenye musuh mstilah benci kn?kn?kn?
but for this time me xnak lah benci2 org
kn kite dlm buln pose
eh,buln pose je ke yg kne wt baik ;)
act,musuh me ni jiran baru me lah
ni sume SERGEANT KERORO punye psl!
hehehe
sblm ni me ade join segmen ni
a big2 thanx okeh
utk ayie
keep in touch ye...
me agk terkezut tbe2 tgok follower me da bertmbh
rupenye mereka sume jiran awk yg dah jd jiran me
terime kasih ;)


p/s: tgh bace blog musuh ni ;) dia da lme berblog since 2010.so,senior la ni...
yg seronoknye blog dia ada tutorial.bole jd panduan utk newbie cm me.


3 kata-kata semangat:

Amiirah-Cassan said...

hehehe kero ngan ayie ~ femes la jiran nye c ayie ni jap g ! haha

cucu umie said...

thnkx aziyati.. incya-Allah ayie akan jadi musuh aka jiran yg baik..hehe aishh thnkx aw.. lepas nie boleh sellu comment.. ayie mane ad senior..biase2 shje.. incya-Allah boleh tlng kamu apa2 yg ptot..

aziyati saidin said...

cucu umie: same2 thanx lah.insya'allah,pe yg baik boleh d kgsikn ;) jdkn pnduan utk sume.

me...

My photo
Klang, Selangor, Malaysia
takot air,tak suke ingat tarikh,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by Blogger