Monday, 30 July 2012

kasut raya

credit to cala man

hari ni puas me jelajah JJ Bukit Tinggi + shoe shop area CP Klang semata2 nak cari kasut ni
tp mlgnye,me xjumpe...
cian MJ kepenatan teman me cari kasut raya
susah pulak me rase nak cari kasut raya kali ni
padahal me rase simple je design yang me nak ni...
mase xnak beli,berlambak me tengok kedai jual...
time nak beli ni la dia nyorok...
uol taw xmane nak cari kasut cam ni??

p/s: kasut raya me tahun lepas still de jual lagi kt JJ :)

Friday, 27 July 2012

digi vs celcom


baru2 ni(xbrpe nk bru sgt la) celcom de launch package baru ---> CELCOM FIRST.
me notice pon lepas bace kat beautiful nara (everyday mesti terjah blog ni), 
me feel little interested coz commitment payment yang low rather than digi.
me terus discuss with MJ cakap nak tukar celcom 
MJ pulak mintak me truly check about this package
me pon bukak la celcom first ni nak taw detail package yang mereka tawarkan tu.
-
-
-
-
-
memey tawar la coz sms&call limited even commitment rendah 
rate untuk other numbers pon lebey kurang je dengan digi.
ehem...baik me loyal kat digi :)
confirm unlimited call&sms + dapat bonuslink point (on9 payment bill)
but MJ need to pay rm50 monthly as principle n me plak rm30 as supplementary lines
(DIGI FAMILY POSTPAID)
me rase lagi jimat n berbaloi2 wooooooooo....
uolz nak bergayut 24hours pon bole!

p/s: if me xbole tido mlm, celoteh la dgn encik MJ sampi me trtido.thank MJ cz lynkn je perangai me ni!

nafsu puasa

entry tiada kena mengena dgn ape yg me nk citer ni.
me cume nk ckp nafsu shopping utk raye da timbul.
aduhai...seminggu pose pon xlepas lg tp kan mengape entah me rase kali ini mase cam cepat je berlalu...
me rase cm xsempat nk prepare pe2 utk raye.
okeh!1st sekali baju raye. sehelai kain pon xbeli lagi ni...
agak2 tailor yg me selalu tempah ni nak ke lg wt baju utk me.tailor tu jiran dpn rumah me.
GILE!!!memg mengamuk la mne2 tailor pon kn???
tp yg confirm akan de baju readymade...(so,da xpyh risau) :)
2nd...kasut???hehehe...ahad ni nak kuar dgn MJ.iftar same2...
so,bole kuar awl cri kasut...eh,beli terus...pau MJ.dia baru dpt gaji + bonus!hik...(settle!)
3rd...tudung???tunggu baju raye n then cri je la tudung mane yg matching.(still pk design hijab)
so...ni je yg basic for me...:)

me...

My photo
Klang, Selangor, Malaysia
takot air,tak suke ingat tarikh,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by Blogger